Beyond your imagination!!

Misdaad

1 2 3 7

Gijzelnemer gepakt terwijl hij buiten belt

In België (waar anders) wist de politie op kinderlijk eenvoudige wijze een einde te maken aan een urenlange gijzeling. De 28-jarige gijzelnemer was namelijk even naar buiten gelopen om een telefoontje te plegen.

De van het eiland Mauritius afkomstige gijzelnemer had in Sint-Lambrechts-Woluwe na een plotseling ontstane ruzie zijn vriendin gegijzeld. De vriendin wist echter via een vriendin haar familie op de hoogte te stellen van het feit dat ze vast zat. De Belgische politie werd hierop ingelicht, die vanwege het gewelddadige karakter van de gijzelnemer geen enkel riscio wilde nemen.

Compleet met een zwaar bewapend arrestatieteam werd afgereisd naar de woning. Omdat onderhandelen geen zin meer had, wilden ze de woning van de man bestormen. Net op dat moment liep de beste man naar buiten om te bellen. Hij kon zonder slag of stoot in de boeien worden geslagen.

Voor de liefhebbers van Belgische humor: in de bron is een filmpje te zien van de actie

Zwangere joyriders aangehouden

Twee meisjes uit Luik zijn aangehouden vanwege het rijden in een gestolen auto, die niet gekeurd was. De auto was ook niet verzekerd. Opmerkelijk is de leeftijd van de meisjes, ze zijn namelijk slechts twaalf en dertien jaar oud. De twaalfjarige bestuurde de auto.

De meisjes, die beide in verwachting zijn, werden bij de grensovergang Lichtenbusch bij Aken staande gehouden. Het is niet de eerste keer dat ze in aanraking kwamen met de Duitse politie. Het tweetal staat al langer bekend als dievegges. Deze keer reden ze in een auto die ze gestolen hadden in Keulen.

Beide meisjes wonen in een tehuis en staan onder toezicht van jeugdzorg. Door hun criminele verleden hebben hun ouders ze het huis uitgezet.

1 2 3 7